Hösterbjudande skräddarsytt

GEORGE FASHIONS

Dam och Herr skrädderi sedan 1990

Skräddarsytt erbjudande!

Mode ändras hela tiden och trender kommer o går, men ”stil” är något som är konstant. Dagligen ser man folk med exklusiva, fina märkeskläder, men att ha dyra kläder gör dig inte välklädd.

Att klä sig snyggt handlar om att kombinera rätt material, snitt och rätt färg. En välkomponerad outfit är nästan alltid snyggare än en som består av de neutrala färgerna.

Men det viktigaste av allt är hur kläderna sitter.

Allt det här hjälper vi Er med så att vi hittar den perfekta stilen o passformen för just dig

Erbjudanden

En skräddarsydd kostym eller dräkt
Valfri modell, i exklusivt ull/cashmere tyg från England eller Italien, sidenfoder på insidan kavaj och knäsiden i byxor

Ord. Pris 19.900 (tweedkavaj från Holland&Sherry)

Nu spec. pris 8.990:-

Ps. vi har sparat alla mått o uppgifter sedan tidigare beställningar. Om det behövs så tar vi nya mått. Glöm inte heller bort våra attraktiva skjortpaket.

Välkommna till George Fashions!

 

Tid för Tweed!

Vi kan nu stoltsera med att ha blivit utvald till att få erbjuda tyger från världens bästa tygtillverkare, nämligen Holland & Sherry. De har de finaste och bästa kostymtygerna och en uppsjö av fantastiska tweedtyger, allt direkt från det anrika ”Seville Row” i London.

Därmed är George Fashions Sveriges största och mest kompletta Skrädderi, Vi kan erbjuda både kostymtyger i absolut värlsklass och ett urval av tweedtyger från de bästa tweedtillverkarna i världen.

Vi har även tusentals olika skjortyger från England, Indien, Japan, och siden från Asien.

georgefashions tweed time höst vinter vår

 

Ny butik

Besök gärna vår nyöppnade butik på Dalv. 4 i arenastaden i Solna där vi utför alla typer av ändringar, justeringar och nysömnad. Kom gärna in och känn på våra nya fina tyger till både skjorta och kostym som vi erbjuder. Förmodligen de bästa och finaste i Sverige.

Vi har även kontakt med Stockholms bästa kemtvätt så om ni behöver hjälp med kostymtvätt eller annat så kan vi hjälpa till även med detta.

Att hitta en bra kemtvätt för kostymer är inte alltid så lätt, viktigt att de har erfarenhet av skräddarsytt så att kostymen hanteras på rätt sätt. Ställ frågor så att du kan avgöra om de kan sin sak.

Vårkänslor

Vilken fantastisk sommar vi haft, men nu kommer en fantastisk höst allt närmare och då gäller det att se om sin garderob. Med helt nya, nyss inkomna modetyger från de fina modehusen i Europa tillsammans med de mer klassiska tygerna från Savile Row i London, så kan vi erbjuda Sveriges mest kompletta urval av tyger för alla smaker. Vi kan nu också erbjuda tyger från ”världens bästa tygtillverkare alla kategorier”  Holland & Sherry.

Vi har många fina erbjudanden. Kom ihåg att allt är självklart sytt efter Era mått

Välkommen

John