Vi på George Fashions brinner verkligen för skrädderi, mode och design. John Holmgren som driver verksamheten har närmare 30 års erfarenhet inom området och är en nestor i sammanhanget. Till skillnad mot många erfarna fashionistor och modekännare, så har han ett väldigt pedagogiskt bemötande och återhållsamt inflytande. För John är det viktigt att du som kund känner dig bekväm med ditt val och kommer med råd och rekommendationer bara när du vill ha det. Dessutom är han oerhört mån om att du hittar din smak, som han sedan kompletterar med sin erfarenhet, insikt och känsla för färg, form och silhuett.

Till sin hjälp har han ett team som består av skräddare från olika delar av världen med olika specialiteter som följer dina önskemål. De arbetar hårt med att uppfylla din förväntansbild samt har ett sinne för detaljer. Ateljén är i Stockholm. I butiken har vi en ateljé där produktionen är i full fart. Ditt plagg sys här, provas här och uthämtas härifrån, vilket är en trygghet för dig och för oss.

Till teamet tillhör även en Arbiter Elegantiarium (latin för Domare av elegans) som ombesörjer hemsidan, dess innehåll, bloggen och rådgivningen avseende stil och det mesta som berör stilfull mundering på jobbet, till middagar, högtidligheter och ceremonier.

Tillsammans ger vi vårt allt för att Du ska hitta det som känns bäst för dig och hjälper dig gladeligen under din resa från din kontakt med oss till ditt färdiga plagg.

På vår hemsida kommer du hitta en hel del matnyttigt som kanske passar just dig och svarar på just dina frågor. Om inte, ställ frågan eller skicka ett meddelande innehållande din önskan om just det temat du funderar på, så ser vi till att det tillfogas vår hemsida!

Än en gång: varmt välkommen till George Fashions!

Hälsningar,

George Fashions team