Q&A: Vad utmärker oss?

Mina damer och herrar,

En mycket befogad tillika vanlig fråga som vi fått är varför man ska sy upp sitt plagg hos oss. Svaret på denna fråga behöver inte alls underminera andra skräddares (anrika som nystartade) skicklighet och prominens. Nedan presenterar vi ett par avgörande punkter som bara inte går att bortse från:

Priserna: våra priser är överlägset bland de mest modesta i landet. Tänk dig att våra mest anspråkslösa tyger består av 100 procent ull (till skillnad mot vissa leverantörer som erbjuder syntetiska material, som exempelvis polyester), våra innerfoder består av naturliga material, såsom silke eller viskos, och våra skräddare lägger ner tiotals timmar på just ditt plagg. Detta till trots håller vi priserna nere i förhållande till resten av landet, så att du kan fylla din garderob med dina drömplagg. Ett skräddarsytt plagg ska inte vara en prestigesak, utan något som skapar glädje och tillfredsställelse i vardagen samt inspirerar andra till att bära de kläder man trivs mest med.

Lyhördhet: vårt fokus är din inre vilja och din smak. Våra råd och rekommendationer finns till för att upplysa dig om valmöjligheterna, inte för att påverka din beslut. Alltså: vi engagerar oss maximalt, utan avsikten att styra resultatet.

Det enda sättet du verkligen kan känna av ovanstående presentation är om du kommer till butiken och får uppleva vår hängivenhet. Varmast välkommen!

Eder,

Arbiter Elegantiarium