Q&A: Kan ni utgå från ett plagg som redan passar mig perfekt?

Mina damer och herrar, 

Undertecknad anser det vara en välsignelse om man funnit sin niche och favoritstorlek beträffande kläder. Personligen var jag tvungen att experimentera en hel del innan jag hittade den för mig perfekta balansen mellan höjden på linningen, längden på kavajen och bredden av axlarna – åtminstone enligt egen smak och stil. Det jag vill komma fram till är att om du har ett plagg hemma som får dig att känna dig tillfreds med tillvaron när du bär det plagget, men känner viss ångest över vad som kommer hända när plagget spolierats, så ska du veta att vi kan kopiera plagget och därmed förlänga tillfredsställelsen.

Alltså, har du något plagg hemma som du blir glad av att bara titta på, så kan det vara en god idé att ta med dig plagget till oss, välja tyg samt foder och låta oss sy upp ett nytt plagg med utgångspunkt i ditt favoritplagg som redan passar dig perfekt och som representerar ditt estetiska omdöme i fråga om kläder.

Är det så att du varken bor eller arbetar i Stockholm och har svårt med att hinna till butiken under öppettiderna, så kan vi alltid inleda med att utröna möjligheterna förmedelst e-post där du bifogar en bild på plagget. Vi står gladeligen till förfogande!

Eder,

Arbiter Elegantiarium