Holland & Sherry – ett tryggt val!

Mina damer och herrar,

Förtröstar att ni mår bra och att ni fått möjlighet att ta vara på detta oslagbara sommarväder!

I dag vill jag beröra ett av våra stora hjärtebarn i vår butik: Holland & Sherry-sortimentet. Oavsett om du är en kvinna eller man, så är H&S ett klockrent val. Utbudet är monumentalt och avsett tygval får du ta del av högsta kvalitet när det kommer till det materialet. H&S är ett anrikt väveri som etablerade sig under första halvan av 1800-talet och är än i dag en av de största inom området. De har sitt fotfäste i Savile Row, London, som är världskänd för just sina anrika och top notch skrädderier och tygutbud.

Personligen har jag inte kunnat avvika från H&S sedan mitt första köp för några år sedan, som jag faktiskt gjorde i George Fashions butik. Sedan dess har jag enkom sytt upp kostymer och rockar i H&S-tyger. Jag kan med säkerhet hävda och vidhålla att jag inte ångrat mig en enda gång.

Vi har handplockat de tyger som vi tycker är finast och mest gångbara. Dessa hittar du i vår butik på Fleminggatan 13 i Stockholms innerstad. Här får du möjligheten att i lugn och ro känna och uppleva tygets yttre skönhet och smakfulla struktur. Utbudet täcker alla årets säsonger – från de varmaste sommardagarna till de kallaste vinternätterna.

Allt gott och på återhörande! 

Eder,

Arbiter Elegantiarium