Sommarens stilfulla tyger – vi har dem!

Mina damer och herrar,

Det är ett ofrånkomligt faktum – sommaren har ankommit! Sommaren för med sig en hel del härligheter, men även en del betänkligheter, såsom “Vilket kostym ska jag ha på mig till bröllopet – det är ju jättevarmt ute!?”.

Låt oss hjälpa er med den frågan och komma med ett anslående förslag: kom in och titta på vårt utbud av sommartyger. Vi har tyger från italienska och brittiska producenter som vet mycket väl hur det känns när det är riktigt varmt ute. Inte bara varmt, utan även fuktigt, understundom.

Alltså, kom in och titta på våra enfärgade, omönstrade tillika mångfärgade, mönstrade och randiga tyger. Meddela vad det är för begivenhet, så hjälper vi till med att lägga fram tillbörliga tyger som lämpar sig väder och typ av sammankomst.

Till dess: allt gott och på återhörande!

Eder,

Arbiter Elegantiarium