Q&A: Vad kan vi sy upp?

Mina damer och herrar,

Denna vecka fokuserar vi oss på vad det är vi kan sy upp. Inspirationen kommer ju oftast utifrån, från ett skyltfönster, en film, ett foto eller någon som passerat en på gatan. Därefter föreställer man sig hur det skulle se ut om man själv hade på sig det plagget. Även om det finns detaljer som man inte riktigt är helt nöjd med, så tänker man inte på att det faktiskt är möjligt att få de detaljerna justerade om man syr upp plagget hos en skräddare. 

Till oss kan du ta med dig din inspiration och därtill få detaljerna justerade efter din smak när det kommer till både herr- och damkläder.

När det kommer till damer, så har vi följande fokus:

 1. Blusar
 2. Byxor
 3. Kjolar
 4. Västar
 5. Kavajer
 6. Klänningar
 7. Kappor: enkel- och dubbelknäppta
 8. Dräkter för prästämbetet

För herrar har vi följande fokus:

 1. Skjortor
 2. Byxor
 3. Västar: enkel- och dubbelknäppta
 4. Kavajer: enkel- och dubbelknäppta
 5. Rockar: enkel- och dubbelknäppta
 6. Dräkter för prästämbetet

Om du är osäker på om den mundering som du drömmer om inte finns med på vår lista, så är det bara att ta kontakt med oss – våra skräddare är kreativa, innovativa och inte minst väldigt skickliga och erfarna!

Eder,

Arbiter Elegantiarium